«Borat 2» spilles inn i hemmelighet

Sacha Baron Cohen er tilbake i rollen som reporter fra Kasakhstan. Den vanvittige «dokumentaren» om Borat fra 2006 får en oppfølger!

Den første filmen hadde den imponerende tittelen Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. Nå kunngjør Collider overraskelsen om at Borat 2 er på vei. Filmen er til og med allerede spilt inn og klar, og har blitt vist til et testpublikum i filmbransjen.

Den første filmen fulgte Cohens alter ego Borat, som reiste fra Kasakhstan til USA for å suge til seg amerikansk kultur og intervjue (trylle) intetanende amerikanere – både politikere og vanlige folk som ikke helt visste hva de gikk til.

The Film Stage, skriver at Borat igjen måtte kle seg ut som andre for ikke å bli gjenkjent. Både Donald Trump og koronaviruset er vevd inn i handlingen. Noen flere detaljer er ikke kjent for øyeblikket, men reporter Borat har blitt fanget på video flere ganger i løpet av sommeren.

Ingen studio har enda offisielt kunngjort at de spiller inn Borat 2, men filmen er sannsynligvis finansiert av en strømmetjeneste.