Sacha Baron Cohen er tilbake i rollen som reporter fra Kasakhstan. Den vanvittige «dokumentaren» om Borat fra 2006 får en oppfølger!

Den første filmen hadde den imponerende tittelen Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. Nå kunngjør Collider overraskelsen om at Borat 2 er på vei. Filmen er til og med allerede spilt inn og klar, og har blitt vist til et testpublikum i filmbransjen.

Den første filmen fulgte Cohens alter ego Borat, som reiste fra Kasakhstan til USA for å suge til seg amerikansk kultur og intervjue (trylle) intetanende amerikanere – både politikere og vanlige folk som ikke helt visste hva de gikk til.

The Film Stage, skriver at Borat igjen måtte kle seg ut som andre for ikke å bli gjenkjent. Både Donald Trump og koronaviruset er vevd inn i handlingen. Noen flere detaljer er ikke kjent for øyeblikket, men reporter Borat har blitt fanget på video flere ganger i løpet av sommeren.

Ingen studio har enda offisielt kunngjort at de spiller inn Borat 2, men filmen er sannsynligvis finansiert av en strømmetjeneste.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen