Stephen King-bølgen fortsetter med en filmatisering av den litt mindre kjente «Girl Who Loved Tom Gordon», utgitt i 1999.

Regissøren er funnet for filmatiseringen av The Girl Who Loved Tom Gordon. Bak kameraet står Lynne Ramsay, sist med den kritikerroste thrilleren You Were Never Really Here.

Handlingen følger Trisha, en ni år gammel jente som går seg vill i skogen under en tur med familien. Dagene går og Trisha begynner å hallusinere og snakker med idolet sitt – baseballspilleren Tom Gordon. Samtidig tror hun at et overnaturlig vesen er etter henne.

Boken handling er mer om psykologisk spenning enn skrekk, og i hendene på Ramsay kan det være en mer lavmælt og annerledes Stephen King-film. Opptak forventes å begynne neste år, skriver Hollywood Reporter.

Det er alltid noe Stephen King-filmatiseringer underveis. Først ut er miniserien The Stand med Whoopi Goldberg, James Marsden og Alexander Skarsgård, som får amerikansk premiere 17. desember.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen