FILMTRAILER. Den gigantiske apen King Kong gir den gigantiske øglen Godzilla en skikkelig slag i trynet.

I dag dukket den første traileren til Godzilla vs Kong opp, et monsterfest som lover et svimlende oppgjør mellom to legendariske filmmonstre. Trailer lukter popcorn og storslagen kinoopplevelse av den gode gamle sorten.

Godzilla vs Kong fortsetter der Godzilla: King of the Monsters (2019) endte, med fremfor alt Millie Bobby Brown på rollelisten. I tillegg kommer Kyle Chandler og Ziyi Zhang tilbake fra den filmen. Men det er Alexander Skarsgård som har den nye hovedrollen; han spiller en geolog som er ute på dypt vann.

I USA har Godzilla vs Kong premiere både på kino og streamingtjenesten HBO Max i slutten av mars. Hva som gjelder for Norge gjenstår å se.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen