SSSSS

Nordens første varulvfilm kommer på kino – og den er norsk!

Til høsten slippes Vikingulven på kino. En norsk varulvfilm produsert av Filmkameratene. Filmen er regissert av Stig Svendsen, og i hovedrollen finner vi Elli Müller Osborne som er kjent fra Psychobitch, Utøya og Håp.

Vikingulven er en klassisk varulvfilm i en helt ny innpakning. Plakaten blir sluppet i dag (til fullmåne), og publikum får en liten smakebit av hva de har i vente.

Filmen handler omThale (17) har nettopp flyttet med familien til den lille byen Nybo fordi moren har fått jobb i det lokale politiet. På en strandfest med lokale ungdommer blir en student brutalt drept, og Thale er nøkkelvitne i saken. Hvem eller hva står bak drapet? Mye tyder på at det kan være et dyr, kanskje en ulv.

I løpet av etterforskningen oppdager Thales mor – etterforskningsleder Live Berg – at de står overfor noe ganske annet og ukjent. Samtidig begynner Thale å få syner og oppføre seg merkelig. Hva skjer i Nybo ved neste fullmåne?

MANUS OG REGI: Stig Svendsen

SKUESPILLERE: Elli Müller Osborne (Utøya, Psychobitch, Håp), Liv Mjönes (Kyss mig, Den allvarsamma leken, Advokaten) Vidar Magnussen (Side om side, Snøfall, Magnus) Sjur Vatne Brean (Ut og stjæle hester, Rådebank, Delete me) Øyvind Brandtzæg (22. juli på NRK)