Trailer: «No Man of God» skildrer en ny side av seriemorderen Ted Bundy

Den siste filmen om den beryktede seriemorderen fokuserer på det som skjedde etter selve arrestasjonen, med Elijah Wood i rollen som mannen som til slutt fikk Bundy til å innrømme det.

Seriemorderen Ted Bundy er blitt portrettert på film flere ganger, senest for to år siden, med tittelen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile og Zac Efron i hovedrollen. Nå kommer dramaet No Man of God, som tar sikte på å skildre en annen slutt på historien.

I stedet for å gjenskape Bundys forbrytelser eller skildre livet hans mens disse ble begått, er fokuset på det som virkelig skjedde etter arrestasjonen. Filmen vil på et mer psykologisk nivå skildre Bundy siste leveår bak lås og slå. Ted Bundy spilles av Luke Kirby (Take This Waltz, The Deuce).

Kjernepunktet i filmen er ikke morderen selv, men heller FBI-agenten Bill Hagmaier, spilt av Elijah Wood. Hagmaier var personen Bundy til slutt innrømmet sine forbrytelser for, og filmen skildrer det merkelige forholdet som utviklet seg mellom dem.

Filmens regissør, Amber Sealey, mener at denne gangen vil vi faktisk få se den virkelige Ted Bundy, ettersom tidligere skildringer ifølge henne bare har glorifisert hans personlighet. Denne uttalelsen har imidlertid møtt kritikk fra Joe Berlinger, regissøren bak både Zac Efron-filmen og Netflix-dokumentarserien Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes.

No Man of God hadde premiere på Tribeca Film Festival i juni, og går opp på amerikanske kinoer 27. august. En norsk premiedato er ennå ikke bekreftet.

Sjekk ut den første traileren for No Man of God nedenfor: