4139_D058_00156 Thomasin McKenzie stars as Ellie in Edgar Wright’s LAST NIGHT IN SOHO, a Focus Features release. Credit: Parisa Taghizadeh / Focus Features

«Last Night in Soho» åpner Ramaskrik filmfestival

Edgar Wrights «Last Night in Soho» åpner Ramaskrik filmfestival. Mannen bak filmer som Baby Driver, The Worlds End og ikke minst Shaun of the Dead er tilbake med en svært så fargerik psykologisk thriller, som har norsk kinopremiere først i november.

Dette er en film vi har ventet på og endelig er den her. Last Night in Soho får sin internasjonale festivalpremiere i Venezia og skal til Toronto, før den har internasjonal kinopremiere samme dag som Ramaskrik åpner. Perfekt timing!

Regissør Edgar Wright var med oss på Ramaskrik digitale festival i 2020. Da med et eksklusivt intervju i samarbeid med Mari Elise og Margrethe Baustad, som driver Wright-bloggen «1000 Films Blog». Det var veldig stas med filmpraten vi hadde i fjor og nå ser festivalen frem til å følge opp med premiere på Last Night in Soho.

Matt Smith spiller Jack og Anya Taylor-Joy har rollen som Sandie i Edgar Wrights Last Night in Soho. Foto Parisa Taghizadeh / Focus Features

Om filmen:
Unge Eloise (McKenzie) flytter til London som aspirerende motedesigner. Hun finner seg et rom til leie hos en hyggelig gamme dame (Rigg), og starter sitt første semester på en prestisjefylt designskole. På mystisk vis finner Eloise en inngang til å reise tilbake til 60-tallet, en periode hun er lidenskapelig opptatt av. Hun ser et ikonisk London gjennom øynene til en ung artist (Taylor-Joy), men oppdager raskt at epoken ikke var så glamorøs som hun så for seg.

Last Night in Soho vises torsdag 21. oktober, og vil ha denne ene eksklusive visningen.