Koselig hjemme i høst med din favorittserie

Høsten er uten tvil en sesong når hele familien samles på TV-sofaen for å se spennende filmer og serier sammen. Med mange myke puter og tepper, tente lys og noe godt å spise og drikke, belastes også hele familien for en hyggelig film eller serie å nyte.

For alle gode voksne som gleder seg til de siste 10 episodene fra den aller siste og sjette sesongen fra Vikings, er det ikke så mange måneder igjen å måtte vente. 30. desember, for å være presis, vil HBO Nordic gi ut alle de 10 gjenværende episodene samtidig. Da HBO Nordic i 2020 presenterte den mest sette serien i 2020 på deres tjeneste, endte Michael Hirst også opp med en utrolig populær serie på en klar førsteplass.

For mange viking elskere i Norge og i våre skandinaviske naboer er det selvfølgelig den sterke forbindelsen til vår skandinaviske historie og til spenningen i serien som tiltrekker mange av oss som rett og slett ikke kan få nok av serien.

Med spenning i fokus

Når det er nettopp spenningen du hovedsakelig leter etter hjemme fra TV -sofaen, kan dette alltid leveres fra vellykkede serier som Vikings eller hvorfor ikke fra spill på online kasinoer på en av alle spilleautomater som er så populære blant nordmenn som du finner.

Selv når det gjelder spilleautomater, kan du faktisk fortsette med temaet Vikings hvis du vil, da den svenske spillprodusenten Yggdrasil har laget spill som Vikings Go Wild, Vikings Go Berzerk og den siste Vikings Go To Hell som alle gir full action og mye spenning å glede seg over.

Selvfølgelig er det også skyhøye gevinster på noen av alle progressive jackpotter som Mega Moolah, Mega Fortune, Arabian Nights eller Hall of Gods som også kan være attraktive, spesielt ettersom gevinsten ofte kan beløpe seg til titalls millioner kroner.

Den høyeste seieren som noen gang har spilt hjemme på en progressiv jackpot fant sted så sent som i april 2021 da en belgisk vinner vant nesten 200 millioner SEK på Mega Moolah.

Når det gjelder spennende serier, er serien See with Jason Momoa og Alfre Woodard i hovedrollene uten tvil en utrolig god, vellaget og spennende serie som nettopp har premiere for sesong 2 på Apple TV +.

For alle som ennå ikke har full kontroll over See og som ennå ikke har hatt tid til å se sesong 1, skal det sies at See er en amerikansk science fiction -dramaserie skrevet av Steven Knight og regissert av Francis Lawrence og som finner sted i en dystopisk fremtid der mennesker er blinde.