Årets største kinosuksess ender som et tapssluk på kino

«No Time to Die» ser ut til å ende med 100 millioner dollar i underskudd.Bond-filmen er årets største kinosuksess – men inntektene strekker likevel ikke til.

Den nye James Bond-filmen No Time to Die har allerede spilt inn over 730 millioner dollar på kino over hele verden. Det gjør den til den største Hollywood-filmen i 2021, men til tross for det kan filmen bli et tapssluk.

Bransjemagasinet Variety har regnet ut at No Time to Die risikerer å tape opptil 100 millioner dollar på kino. Ifølge innsidere i bransjen trengs det inntekter på nærmere 900 millioner for å dekke filmens budsjett og markedsføring, pluss alle faste kostnader da den gjentatte ganger ble promotert.

Reddes av strømming

MGM mener imidlertid at rapporten er feil: «Anonyme kilder som hevder at filmen vil tape penger tar feil. Filmen har gått bedre enn forventet på kino og er globalt sett den mest lukrative Hollywood-filmen. Med suksess på video-on-demand vil den gå med overskudd», kommenterer studioet.