Test Harry Potter-ferdighetene dine i «Harry Potter: The Galtvort Tournament of Houses»

En quizom Harry Potter-trivia, kan det være noe?Helen Mirren leder quizshowet som skiller Ravenclaws fra Hufflepuffs. 

Nå kan Harry Potter-gale fans i alle aldre teste hvem som vet mest om den unge trollmannen.

«Harry Potter: The Galtvort Tournament of Houses» består av fire episoder og den første er nå sluppet på HBO Max. Med det får Dame Helen Mirren endelig ta steget inn i den magiske verdenen – trolig den siste av britiske storheter som ennå ikke har dukket opp i en Harry Potter-film.

– Jeg visste at jeg ville få en Harry Potter-rolle før eller siden! Filmene trollbundet så mange av oss, og det vil være en glede å bringe tilbake magien for de mange fansen som fryder seg over denne verden, sa hun tidligere i høst.
Nå i november fyller den første filmen i serien, «Harry Potter og de vises stein» 20 år og den skal feires på mer enn én måte. I tillegg til quiz-showet, venter et gjensyn mellom Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint og de andre skuespillerne om kort tid: de vil sprudle av gamle minner og anekdoter i «Return to Galtvort» som sendes 1. nyttårsdag.