«Squid Game»-skaperen bekrefter hvilke karakterer som kommer tilbake

Det er imidlertid fortsatt uklart nøyaktig når vi kan forvente at serien kommer tilbake med oppfølgeren til Netflix.

Deadline melder at Squid Game-skaper Hwang Dong-hyuk har bekreftet at to av karakterene fra den sørkoreanske seriens populære første sesong, kommer tilbake i andre sesong. Gitt at de fleste karakterene ikke overlevde den første sesongen, kommer det kanskje ikke som en stor overraskelse hvilke karakterer det handler om:

– Gi-hun uten tvil. Han kommer tilbake og jeg tror Front Man kommer tilbake også, bekreftet Hwang.

Front Man er uten tvil seriens største stjerne.

Gi-hun ble i den første sesongen av skuespilleren Lee Jung-jae, som både har blitt nominert og vunnet mange priser siden den første sesongen ble sluppet. Front Man kan tilbringe mesteparten av tiden sin bak en maske, men ble spilt i den første sesongen av Lee Byung-hun.

Gi-hun ble i den første sesongen av skuespilleren Lee Jung-jae.

Hwang har imidlertid tidligere også hintet om at skuespillerinnen HoYeon, som spilte den nordkoreanske flyktningen, kan få komme tilbake i en ny rolle som sin forrige karakters onde tvillingsøster. Så hvem vet, kanskje vi får se en hel haug av skuespillerne fra første sesong igjen.