Det er store forventninger knyttet til «Olsenbanden – Siste skrik!». Nå er en splitter ny trailer for høstens komedie klar. Traileren avslører også hvem som har flere av de store rollene.

Rollen som Valborg bekles av Side om side-skuespiller Charlotte Frogner.

Egons nemesis Hermansen møter vi Vidar Magnussen -også kjent fra NRK-serien Side om side.

– Vi synes det er kjempegøy å endelig kunne vise en skikkelig smakebit fra «Olsenbanden-Siste skrik». Nå kan det norske kinopublikumet for alvor begynne å glede seg, sier Produsent John Einar Hagen.

Publikum kan også glede seg til å møte gjengmedlemmene Lisa Tønne, Toosh Ibra og Tarjei Sandvik Moe, kulturminister Sigrid Bonde Tusvik og ikke minst kunsthandler Otto Jespersen – bare for å nevne noen.

«Olsenbanden siste skrik!» får kinopremiere 2. september

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen