Kevin Costners kommende cowboydrama blir 11 timer langt

Kevin Costners kommende cowboydrama blir 11 timer langt. Horizon er den kommende filmserien fra Kevin Costner. I et nytt intervju åpner han opp om sitt storslåtte cowboyprosjekt.

Yellowstone-stjernen Kevin Costner har store planer for sitt kommende Wild West-drama Horizon som han også regisserer. Innspillingen starter i august og i et intervju med Variety åpner skuespilleren opp om det kommende filmprosjektet. Han ønsker å dele historien inn i fire filmer.

Yellowstone-stjernen forteller Variety at prosjektet, som er plassert hos Warner Bros. og New Line Cinema, planlegges som «fire forskjellige filmer» og at «de slippes hver tredje måned».

«De er alle forskjellige filmer som alle henger sammen som en saga,» sier skuespilleren, som var i London for den britiske lanseringen av Paramount+.

Costner sa at filmen for øyeblikket caster og «prøver å fylle opp» 170 talende roller.

Horizon, som ble kunngjort i april, er Costners første regiprosjekt siden westernfilmen Open Range i 2003. Hans to andre filmer var The Post Man (1997), der han spilte hovedrollen som en landstryker som tar på seg en postbudsuniform for å utforske Amerika, og den amerikanske borgerkrigsklassikeren Danser med ulver (1990), som ga Costner prisen for beste regissør ved Oscar-utdelingen i 1991, sammen med seks andre Oscar-priser.