George Clooneys Batman-drakt kan bli din for 400.000 kroner

Det er uklart hvilke av Bruce Waynes dingser som er inkludert i kjøpet. Men: den har brystvorter!

Batman-kostymet brukt av George Clooney i Batman & Robin fra 1997 er til salgs. Et stykke Hollywood-historie i gummi skal auksjoneres bort 22. juli for den relativt rimelige prisantydningen på 40 000 dollar (omtrent 400 000 norske kroner).

Det er uklart hvilke av Bruce Waynes utstyr som faktisk er inkludert. Men du kan være rolig – de kontroversielle og spottende brystvortene er der de skal være. For å gjøre avtalen enda mer interessant, vil kostymet bli montert på en «utstillingsdukke i naturlig størrelse med et hyperrealistisk George Clooney-hode»!

Har du litt for mye penger i banken kan du holde øye med Heritage Auctions.

Filmrekvisitter ser ut til å være hot for nerder med dyre vaner. I 2017 ble en drakt fra Batman Returns solgt for omtrent like mye. To år senere havnet en annen av Michael Keatons kostymer på auksjon, den fra den første Batman, og da ble det anslått at den ville gå for over en million kroner.