Trailer: Russell Crowe spiller eksorcist i ny skrekkfilm

Se traileren til The Pope’s Exorcist – nok en thriller som hevder å være basert på virkelige hendelser.

Den 50 år gamle Exorcisten, regissert av William Friedkin, var bare begynnelsen på en trend som ikke helt har dødd ut enda. Med jevne mellomrom kommer  eksorsisme-filmer, historie om hvordan man driver djevler og demoner ut av uskyldige mennesker.

14. april kommer The Pope’s Exorcist som skal være bygget på virkelige hendelser. Filmen følger en prest som hevdet å ha hatt denne uvanlige jobben i flere tiår. Han spilles av Russell Crowe:

– Jeg spiller en ekte person, far Gabriele Amorth. Og det var en skikkelig jobb i Vatikanet. Han var en kontroversiell karakter som utførte tusenvis av eksorsismer over 36 år, og dokumenterte tingene han opplevde. Han oppdaget noen virkelig mørke ting, forteller Crowe oss i teasertraileren som nettopp har blitt sluppet.