Trailer: Skrekkfilmen «The Outwaters» skremmer livskiten ut av publikum i USA

Noen kinogjengere har blitt så redde av The Outwaters at alarmen har gått på pulsklokkene hos publikum.

Lavbudsjettfilmen er skrevet og regissert av Robbie Banfitch som også spiller hovedrollen. Den handler om en vennegjeng som våger seg inn i Mojave -ørkenen for å skyte en musikkvideo.

De møter et «mystiske og truende fenomen» mens de camper i den avsidesliggende villmarken. Det er rapportert å være så skumle Apple Watch pulsklokker har fått alarmen til å gå og forårsaket ubehagelig kvalme angst under dets kinovisningen, skriver LanceLive.

Filmen åpner med en panikk nødsamtale og en introduksjon de fire hovedkarakterene – Robbie, Angela, Scott og Michelle – som indikerer at de er savnet, og opptakene er funnet på minnekort.

Filmens offisielle synopsis lyder: «En utflukt til Mojave-ørkenen blir skummel når en gruppe turgåere begynner å oppleve uforklarlige lyder, vibrasjoner og unaturlig dyreadferd. Så en natt endres alt, og sender de fire på en sinnssyk tur gjennom terror . »

Filmen ble sluppet i USA 9. februar. I tillegg til å være skummel har hatt positive anmeldelser, med 71% på Rotten Tomatoes. La Times-kritikeren Noel Murray skriver at den «virkelig føles som et førstepersonsperspektiv på verdens undergang».

Ingen premieredato for Norge er  annonsert, men det burde være en perfekt film for Ramaskrik.