Trailer: Se Robert Downey Jr. spille fire roller i nye spionserie

HBO Max har sluppet traileren til «The Sympathizer», en kommende spionsatire med strømmepremiere i 2024. Chan-wook Park har regien.

En gang neste år slippes miniserien «The Sympathizer», som fremfor alt tiltrekker med Robert Downey Jr.s navn. Han spiller flere forskjellige roller – inkludert en CIA-offiser, en kongressmedlem og en filmregissør.

Serien vil ikke ha premiere før i 2024, men HBO slapp den første titten på en Warner Bros. Discovery-pressebegivenhet som avduker den omdøpte Max-strømmetjenesten (som fjerner «HBO» fra navnet og legger til mye innhold fra Discovery+) og kommende programmering.

The Sympathizer følger en halvt fransk, halvt vietnamesisk kommunistspion (Hoa Xuande) under de siste dagene av Vietnamkrigen og hans til hans eksil i USA. Serien beskrives delvis som spionasjethriller og delvis tverrkultursatire.

Sjekk ut mer i teasertraileren nedenfor:

 

Viet Thanh Nguyen skrev den Pulitzer-vinnende romanen og Hoa Xuande (Cowboy Bebop) har hovedrollen. Verdt å merke seg: den anerkjente filmskaperen Park Chan-Wook (Decision To Leave) er regissør og showrunner.

Se opp for premieren på serien på Max i løpet av 2024.