Trailer: Gjensyn med kollektivet i Lukas Moodyssons «Tilsammans 99»

Lukas Moodysson følger opp publikumssuksessen «Tilsammans». I den første traileren får vi nå se hvordan det gikk for alle karakterene 24 år senere.

Som tittelen tilsier vil oppfølgeren «Tilsammans 99» finne sted i 1999, altså 24 år etter den første filmen hvor vi fulgte en gruppe tilfeldige individer i et bokollektiv i Sverige på 70-tallet. Hvordan ser vennenes liv ut før verden går inn i årtusenskiftet? I traileren som du kan se nedenfor kan Lukas Moodysson i det minste by på en liten smakebit fra karakterenes liv.

Noen ser ikke ut til å kunne legge hippielivet bak seg, Göran og Klasse fortsetter å leve kollektivt og ønsker å gjenforenes med vennene sine. Et gjensyn som resulterer i både glede og tristhet når gamle minner bobler til overflaten.

Akkurat som den første filmen ser det ut til å være en typisk Moodysson-komedie fylt med hjerte og varme.