Ryan Gosling har planene klare for «The Fall Guy 2»

– Oppfølgeren skrev nesten seg selv, sier Ryan Gosling som både spiller hovedrollen og er produsent av «The Fall Guy».

– Oppfølgeren skrev nesten seg selv. Vi kjenner historien i detalj. Nå håper vi bare at folk liker denne filmen nok til å fortelle oss mer om disse karakterene. Vi elsker dem og deres verden, og jeg føler meg trygg på at vi kan gjøre det.

Ryan Gosling sier videre til  til Fast Company:
– Vi elsker disse karakterene så mye, så for vår egen skyld ville vi vite: hva skjer med Colt og Jody etter at filmen slutter? Hva er neste fase for dem? Og vi vet nøyaktig hva det er. Så forhåpentligvis vil publikum også vite det.

Så langt har «The Fall Guy» blitt godt mottatt av kritikere og publikum. Men åpningshelgen i USA med en inntjening på 28 millioner dollar kalles «en skuffelse» i bransjepressen, og en svak start på filmsommeren.

Den overdådige filmen har et budsjett på cirka 130 millioner dollar og må dermed spille inn nærmere 300 millioner på verdensbasis, før den kan kalles vellykket.