Foto: Apple TV

Se trailer for miniserien «Disclaimer» med Cate Blanchett

Apple TV+ slipper i oktober miniserien «Disclaimer». Den byr på et stjernegalleri bestående av Cate Blancett, Sacha Baron Cohen, Lesley Manville, Kodi Smit-McPhee og Kevin Kline.

«Disclaimer» er en psykologisk thriller i syv deler, med Oscar-vinnerne Cate Blanchett og Kevin Kline i hovedrollene. Miniserien er skrevet og regissert av fem ganger Oscar-vinneren Alfonso Cuarón, og er basert på den bestselgende romanen med samme navn av Renée Knight.

Miniserien handler om den anerkjente journalisten Catherine Ravenscroft (Blanchett) som har bygget sitt rykte på å avsløre andres ugjerninger og feilskjær. Når hun mottar en roman fra en ukjent forfatter, blir hun forferdet over å innse at hun nå er hovedpersonen i en historie som avslører hennes mørkeste hemmeligheter.

Mens Catherine prøver å avdekke forfatterens sanne identitet, blir hun tvunget til å konfrontere fortiden sin før den ødelegger livet hennes og forholdet hennes til ektemannen Robert (Sacha Baron Cohen) og deres sønn Nicholas (Kodi Smit-McPhee).

Oscar-vinneren Cate Blanchett blir før det å se som en vill actionheltinne i «Borderlands» som har kinopremiere denne helgen.

Serien har premiere 11. oktober med to episoder. Resten slippes ukentlig frem til finalen 15. november. Her er en nylig utgitt teasertrailer: