Ridley Scott har ertet på seg franskmennene o god tid før premieren på Napoleon.

Google slår seg sammen med Ridley Scott

Filmskaperne og Google inviterer alle som er i India til å bruke kamera og filme deres egen dag den 10. oktober i år. Deltagerne kan selv laste ned sine opptak på http://indiainaday.withgoogle.com  på lørdag den  10. oktober 2015. De som får sine opptak  benyttet i den ferdige filmen vil ble kreditert som co-regissør og får sjansen til bli med i den første brukergenrerte featurelengde dokumentaren skutt på en dag som viser livet I India. Filmen får premiere I 2016.

Unik mulighet

Ridley Scott  sier
India in a Day er en unik mulighet til å dokumentere livet i India og ber alle gripe et kamera eller en mobiltelefon og sende sine opptak: – Det betyr ingenting hvor lite eller personlig det er – alt fra en sykkeltur til en telefon til mor. Det handler om å vitne om livet i India i løpet av et døgn I dagens India –det er magisk nok, heter det i en pressemelding.

Filmen vil bli regissert av Richie Mehta (
I’ll Follow You Down, Siddharth, Amal) og produsert av Ridley Scott (
Exodus: Gods and Kings, The Martian, Gladiator) og Anurag Kashyap (
Gangs of Wasseypur (I & II), Dev. D, Ugly). R.Balki, Shekhar Kapur og Zoya Akhtar vil være kreative konsulenter på prosjektet.