Nyinnspilling av «Hjemme alene» skaper oppstandelse

Hjemme alene filmen fra 1990 har blitt en juleklassiker for mange. Nå vil Disney melke suksessen ytterligere og starter en nyinnspilling i februar. Ale er ikke like fornøyde med det valget.

Nå har det dukket opp hvem som skal overta Macaulay Culkins hovedrolle i Disneys nye versjon. Bare ti år gamle Archie Yates har landet sin største rolle i sin korte karriere. Han har allerede blitt et stort navn grunnet rollen i Jojo Rabbit som kommer på norske kinoer 17. januar.

På den annen side får han ifølge The Hollywood Reporter etter sigende et helt annet navn enn Kevin McCallister i den nye filmen.

Ellie Kemper, kjent fra serien Unbreakable Kimmy Schmidt, og Rob Delaney fra komedieserien Catastrophe er også omtalt i andre biroller. I følge BBC begynner opptakene tidlig neste år i Canada.

Tiårige Archie Yates får ros for rollen sin i Jojo Rabbit. Nå får han hovedrollen i nyinnspillingen av «Hjemme alene».

Slutt å lage nyinnspillinger

Flere på Twitter roser castingen av Archie Yates, men lurer samtidig på behovet for en nyinnspilling.

– Jeg synes rollebesetningen til Disneys Hjemme alene -innspilling virker lovende, men jeg synes også at filmen er en tidløs klassiker, og at en remake vil etterlate en dårlig smak i munnen fordi de ser det som et forsøk på å tjene penger på nostalgi, skriver en Twitter-bruker.

Det er imidlertid langt fra alle som skriver rosende ord om den nye rollebesetningen. I stedet kommenterer mange at en nyinnspilling ikke gir mening, fordi du ikke kan gjøre Hjemme alene bedre enn originalen.

– Slutt å lage nyinnspilling. Vær så snill. Alene hjemme var perfekt, du kan ikke bokstavelig talt forbedre det, skriver en bruker.