Ny «Evil Dead» har funnet sin regissør og tittel

Innspillingen av Evil Dead Now er i gang, med den irske regissøren Lee Cronin bak kameraet.

Cronin slo gjennom i 2019 med The Hole in the Ground, en lavmælt psykologisk indie-thriller med uhyggelig stemning. Han har også regissert episoder av Quibi-serien 50 States of Fright, produsert av Sam Raimi.

– Sam håndplukket Lee, som laget en kul liten film kalt The Hole in the Ground, sier skuespiller Bruce Campbell til Empire.

Campbell, stjernen i de originale Evil Dead-filmene sier at hans karakter Ash ikke kommer tilbake. Den nye filmen – kalt Evil Dead Now – vil ha en kvinnelig hovedrolle, akkurat som Fede Alvarez sin reboot Evil Dead fra 2013.

– Filmene må stå på egne ben nå. Noe som er greit for meg, og befriende. Vi vil bare holde filmseriene relevante. Mantraet vårt er at våre helter og heltinner er vanlige mennesker, og det vil fortsette.

Evil Dead haipen begynte med Sam Raimis lavbudsjettskrekkfilm fra 1981. Hero Ash fortsatte å kjempe mot demoner i to oppfølgere, og kom tilbake i tv-serien Ash vs. Evil Dead for noen år siden.