Michael Keaton kommer tilbake som Batman

Warner Bros. planlegger å bringe Keaton tilbake som Caped Crusader i The Flash, den kommende superhelten-filmen basert på Flashpoint-tegneserien.

Keaton spilte Dark Knight i Tim Burtons blockbuster Batman i 1989, og gjorde rollen om  igjen i 1992 i Batman Returns.

Til The Wrap sier Micheal Keaton tilbake for å spille Batman / Bruce Wayne igjen. Keaton forventeså sees som Batman i The Flash, solo-superhelten-filmen som for øyeblikket er planlagt til å bli regissert av Andy Muschietti. I Flashpoint-tegneserien, som fungerer som inspirasjon for filmen, reiser Flash til et alternativt univers der Thomas Wayne, ikke Bruce Wayne, er Batman. Dette har ført til spekulasjoner om at Jeffrey Dean Morgan, som spilte Thomas Wayne i Batman v. Superman, kan bli som Batman.

The Hollywood Reporter rapporterer at Keaton kan logge på flere filmer. Dette betyr at det også er sjansen for en Batman Beyond-stil, med en eldre Bruce Wayne som trener en ung lærling.

Warner Bros.har slitt med DC-filmene sine, men det virker som om de har gjort en lærdom av feilene sine og er i ferd med å prøve å gjøre ting riktig. De virker langt mindre opptatt av å bygge et filmatisk univers og er mer interessert i å prøve å lage filmer som kan stå på egen hånd. Joker var en stor suksess for dem, og den hadde absolutt ingen forbindelse til noen andre.

Selv om det er planer om å endelig gi ut den sagnomsuste Snyder Cut of Justice League med Ben Affleck som Batman, kommer det også en helt annen Batman-film fra regissør Matt Reeves, med Robert Pattinson i rollen. Det er imidlertid rapportert at Reeves ‘film vil stå på egen hånd og ikke har noen forbindelse til det større universet som bygges i andre filmer.