Leonardo DiCaprio med rekordhonorar for «Killers of the Flower Moon»

Enkelte stjerner har ikke vært avhengige av at skuespillerstreiken fikk en lykkelig slutt for medlemmene. Leonardo di Caprio kan nå le hele veien til banken når han henter honoraret for «Killers of the Flower Moon».

Screenrant skriver at Leonardo DiCaprios lønn for «Killers of the Flower Moon» er lekket. Det historiske krimdramaet har gitt skuespilleren en økonomisk uttelinng på 40 millioner dollar, eller cirka 440 millioner i norske kreoner.

Det er angivelig det høyeste lønnen DiCaprio har fra en Martin Scorsese-film. Filmens budsjett var allerede på respektable 200 millioner dollar, Dermed stakk han alene av med en femtedel av budsjettet.

Selv om det er den største summen han har tjent fra Scorsese, er det ikke det meste han har tjent på en enkelt film. Gitt den kontraktuelle karakteren til de variable delene av lønnen, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvor mye DiCaprio tjente på hver film, men Screenrant har regnet ut at han rakk inn mellom 50 og 60 millioner dollar for «Inception». I dagens pengeverdi er det et sted mellom 550 og 660 millioner norske kroner.