«Lawmen: Bass Reeves» – Serie om den første svarte sheriffen kommer på SkyShowtime

I dag har SkyShowtime avslørt at Lawmen: Bass Reeves – om den første svarte sheriffen vest for Mississippi kommer på strømmekanalen. Den legges eksklusivt ut på tjenesten fra 18. desember.

Den forteller den ukjente historien om den mest legendariske sheriffen i det gamle vesten. Lawman: Bass Reeves følger reisen til Reeves (Oyelowo) fra en tilværelse som slave til å bli den første svarte sheriffen vest for Mississippi. Til tross for at han arresterte over 3000 forbrytere i løpet av sin karriere, tynget sheriffstjernen ham, og han slet med den moralske og spirituelle prisen hans kjære familie måtte betale. Lawmen: Bass Reeves er en helt ny, frittstående antologiserie som også følger andre ikoniske sheriffer og skurker som har satt sitt preg på historien.

Nye episoder legges ut hver mandag. I antologiserien møter vi produsent og Emmy-nominerte David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, æres-Oscar-mottaker Donald Sutherland og Emmy-nominerte Dennis Quaid i hovedrollene.

Lawmen: Bass Reeves er den nyeste av Taylor Sheridans serier som er tilgjengelige for strømming på SkyShowtime. Her er de andre:1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King og Yellowstone.