«Joker 2» blir en musikal – med Lady Gaga som Harley Quinn!

Månedens store WTF-nyhet er at «Joker: Folie à deux» blir en musikal! Ikke nok med det: Lady Gaga sikter seg inn på rollen som Harley Quinn, skriver Hollywood Reporter.

Oppfølgeren til den mørke Joker skifter sjanger og gir den gale skurken en medskyldig. Regissør Todd Phillips overrasket oss alle med sin mørke, Scorsese-inspirerte gjengivelse av Gotham Citys klovn i Joker fra 2019. For oppfølgeren planlegger han nok en gang noe uventet.

Lady Gaga gjorde suksess Patrizia Reggiani i Ridley Scotts House of Gucci. Nå kan Joker: Folie à deux i regi av Todd Phillips bli neste storfilm.
Tittelen «folie à deux», et begrep som refererer til en psykisk lidelse som rammer to eller flere personer, har allerede fått fansen til å spekulere i om Jokeren burde ha en partner-in-crime. Og spekulasjonene stemte. Gaga (sist sett i House of Gucci) forhandler for tiden om rollen som den fargerike galningen Harley.

Her skal det legges til at hverken Joaquin Phoenix eller Lady Gaga har signert noen avtaler ennå, men det er nok bare et spørsmål om tid. Den første «Jokeren» var en utallig megasuksess for Warner Bros. med over en milliard dollar i inntekter og 11 Oscar-nominasjoner. Og det ser ut til at Todd Phillips nok en gang får frie hender.