Lionsgate vil ha flere John Wick-filmer med Keanu Reeves

Ettersom John Wick: Chapter 4 viser seg å være en suksess hos både publikum og kritikere, håper fansen utvilsomt at Keanu Reeves og selskapet vil holde John Wick-serien i gang.

Lionsgate Motion Picture Group-sjeg Joe Drake sier til Deadline at «Vi er ikke klare til å si farvel til Keanu med denne franchisen … Det er mange forskjellige ting vi kan gjøre … jeg har sett denne filmen fem ganger den siste uken … jeg kan se hvordan publikum beveges av ham.»

John Wick: Chapter 4 tjente rapporterte 73,5 millioner dollar på åpningshelgen, og overgikk lett franchisens tidligere rekordholder, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, som også står som den mest innbringende filmen totalt i serien.

Faktisk har John Wick-serien allerede bevist at den kan greie hva som helst, med eller uten Keanu Reeves. Den første spinoff-filmen, Ballerina, er allerede i etterproduksjon, med Ana de Armas som skal spille rollen som Rooney, den titulære ballerinaen/snikmorderen som er ute etter hevn. Selvfølgelig vil Reeves også dukke opp i den filmen, men forhåpentligvis vil hans skildringer av Wick ikke være begrenset til filmer uten karakterens navn på rulleteksten. I tillegg kommer miniserien The Continental, en prequel-spinoff som vil utforske opprinnelsen til Winston Scott, spilt av Ian McShane i filmene. Continental kommer på Amazon Prime senere i år.