«The White Lotus»-stjernen Jennifer Coolidge er klar for «Minecraft»-filmen

Jennifer Coolidge, som nettopp vant en Emmy for sin rolle i «The White Lotus» er siste navn på rollelisten til «Minecraft»-filmen.

Coolidge er en erfaren skuespiller som ofte gjør komiske roller, og har i tillegg til «The White Lotus» også dukket opp i prosjekter som «Legally Blonde», «American Pie» og «2 Broke Girls». Med henne i rollebesetningen kan «Minecraft» forhåpentligvis levere på humorfronten.

«Minecraft» tidenes bestselgende spill, og handler om å utforske, bygge og overleve i en tilfeldig generert verden. Spillet er laget av svenske Markus Persson og har vært et populærkulturelt fenomen i mange år. Nå, etter mye slenging, skal den etter mange om og men bli en live-action-film. Filmen skal regisseres av Regissert av Jared Hess («Napoleon Dynamite»)

«Minecraft»-filmen  har nå samlet en spennende liste med navn: Jason Momoa, Jack Black, Danielle Brooks, Emma Myers, Sebastian Eugene Hansen og nå Jennifer Coolidge. Regissert av Jared Hess («Napoleon Dynamite»).