Paramount+ bestiller 150 originalserier frem til 2025

Strømmetjenesten satser stort på internasjonale produksjoner fra blant annet Tyskland, Frankrike og Mexico.

Paramount+ vokser så raskt. Forleden ble strømmetjenesten lansert med pomp og prakt i Storbritannia, med stjerner som Sylvester Stallone («The Tulsa King»), Kevin Costner («Yellowstone») og Michelle Pfeiffer («First Ladies») på et stort arrangement på Leicester Square.

I samme slengen varsles det planer om å ha så mange som 150 internasjonale originalserier på tilbud i 2025. Femti produksjoner er allerede bestilt i år, skriver Hollywood Reporter.

Paramounts kommende serie inkluderer den psykologiske thrilleren «The Chemistry of Death» med Harry Treadaway, det meksikanske krimdramaet «First Lady of Sinaloa» produsert av John Leguizamo, den tyske dramakomedien «The Sheikh» og den realitybaserte «Circeo» fra Italia .

Blant titlene finner vi også fantasy/skrekkserien med tittelen «MASK: Marie Antoinette Serial Killer», der Marie Antoinettes spøkelse ser ut til å herje og myrde mennesker i det moderne Frankrike. Fire tenåringsjenter blir involvert i et muligens overnaturlig mysterium …

Så langt planlegger ingen informasjon om Paramount + skandinaviske produksjoner, men det er nok bare et spørsmål om tid.